Novinky

          • Školská - účelové cvičenie pre žiakov II.stupňa

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Školská - účelové cvičenie pre žiakov II.stupňa.

            V piatok, pani učiteľky pripravili pre žiakov II.stupňa veľmi zaujímavé účelové cvičenie s bohatým programom.Žiaci plnili rôzne úlohy na 12. stanovištiach kde si vyskúšali napríklad prvú pomoc na figurínach sebeobranu Krav Maga, logické myslenie v číslach, orientáciu v teréne, základy stolovania ale aj historický prehľad, dopravné značky, triedenie odpadu či maľovanie veselých kamienkov. Zistili akú majú bohatú slovnú zásobu v anglickom jazyku a presnú mušku v hádzaní tenisových loptičiek či kruhov. Žiaci po zdolaní všetkých úloh dostali zaslúženú sladkú odmenu. Bol to naozaj krásny a vydarený deň.

          • Tichá: DIDAKTICKÉ HRY pre žiakov 1.stupňa

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Tichá: DIDAKTICKÉ HRY pre žiakov 1.stupňa.

            Žiaci si v rámci zdravotnej prípravy vyskúšali– základy prvej pomoci, ošetrovanie úrazov. Ukážku svojej práce nám predviedli aj pracovníci Oddelenia jazdnej polície so sídlom na Rozálke. Ukázali nám, že tieto kone čelia simuláciám reálnych hrozieb, s ktorými sa môžu stretnúť počas samotného výkonu služby - výbuchy pyrotechniky, streľba, hluk davu, rôzne zvukové efekty, alebo pôsobenie ohňa. Výcvik prebiehal v Ekoparku na Tichej, kde nás prišli navštíviť aj naši kamaráti zo Školskej.

          • Tichá: Ako deti motivovať k environmentálnej zodpovednosti, alebo „Môj veľký environmentálny deň“

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Tichá: Ako deti motivovať k environmentálnej zodpovednosti, alebo „Môj veľký environmentálny deň“ .

            Deti sú súčasťou životného prostredia. Dnes sme si to vo väčšej miere pripomenuli, zamýšľali sa nad súvislosťami a kládli veľa otázok. Pripravili sme niekoľko výziev. Prvá bola - DEŇ BEZ OBALOV. Deti si priniesli desiatu, ktorá bola zabalená šetrne, čím menej obalov! To ich zrejme aj motivovalo, lebo sladkostí sme u nich nenašli. „Jablko je zabalené v šupke a nie v plastovom obale!“ No najviacej radosti mali dievčence. Druhá výzva patrila im - Tvoríme úžitkové predmety z odpadu“ – ŠATY Z PAPIERA. A bola aj MÓDNA PREHLIADKA! Triedy sa premenili na krajčírske dielne. Lepilo sa, strihalo, mudrovalo, no fantázie majú veľa tie naše dievčence z Tichej! Že sa z odpadového materiálu dajú vyrobiť také šaty? Neveríte? Pozrite si fotografie vo fotoalbume. Tretia výzva patrila chlapcom. Maskot k téme Odpad. Veríme, že týmto zaujímavým projektovým dňom sa naučíme šetrne zaobchádzať s našou prírodou. Ďakujeme pani Benkovej s kolegyňami, ktorá pripravila pre deti zaujímavé aktivity s environmentálnou tematikou.

          • Slávnostné otvorenie školského roka 2024/2025

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Slávnostné otvorenie školského roka 2024/2025.

            Svoje brány v novom školskom roku 2024/25 otvorili dnes aj naše obe pracoviská – na Školskej 11 a Tichej 37 A. Po dvoch mesiacoch letných prázdnin sa opäť rozbieha kolotoč povinností, starostí, ale aj väčších či menších úspechov a radostí. Želáme všetkým žiakom, aby úspešne splnili všetky úlohy, aby mohli byť na konci školského roka so sebou spokojní. 

      • Kontakty

        • Základná škola s materskou školou, Slovenský Grob
        • ZÁKLADNÁ ŠKOLA: zsslov.grob@gmail.com, ELOKOVANÉ PRACOVISKO: zsmalyraj@gmail.com, MATERSKÁ ŠKOLA: msslovenskygrob@gmail.com
        • Telefón:
          Základná škola - +421 33 6478 516, +421 903 602 722
          Jedálne školy - Tichá 37 A , +421 904 865 757, Školská +421 911 060 955



          Materská škola:
          Školská 10 Kontakt: Tel: 0911 416 555
          Tichá 24 B Kontakt: Tel: +421 910 766 955
        • Školská 11, 900 26 Slovenský Grob
          Tichá 37A - elokované pracovisko
          900 26 Slovenský Grob
          Slovakia
        • JEDÁLNE:
          Školská 11 - Jozef Jančich
          Telefón - 0911 060 955 skolskajedalensg@gmail.com

          Tichá 37 A - Jozef Fekete
          Telefón +421 904 865 757 sjmalyraj@gmail.com
      • Prihlásenie